Tikkamäen Palvelut Oy
Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu

Toimitusjohtaja
Jukka Masalin
050 441 6314

Palveluvastaava, pysäköintiasiat
Eeva-Riitta Huohvanainen
050 571 6711

Yhteydenotot pysäköinnin häiriötilanteissa:

Neuvonta/vahtimestarit, puh. 013 330 1301

Etusivu Pysäköinti Kahvila Herkkuhetki Yhteydenotto ja palaute

Tiedote (21.11.-18)

 

P2-hallin käyttäjille - EI SISÄTILAN LÄMMITTIMILLE!

Talvi lähestyy ja autojen moottorit kaipaavat lämmitystä. Jos haluat, että virtaa riittää jokaiseen tolppaan ja kellot tikittävät tätä päivää, niin ÄLÄ KÄYTÄ SISÄTILAN LÄMMITINTÄ! Lämmittimet kuormittavat pistorasioita! 

P2-hallin käyttäjille - auton moottorin lämmitysohje:

    1. KELLON AJAN SÄÄTÖ: Paina numeronäytön yhteydessä olevia vierekkäisiä + ja - -painikkeita samanaikaisesti muutaman sekunnin ajan kunnes numerot alkavat vilkkua. Aseta ko. painikeiden avulla kellon näyttöön ns. virallinen aika. Muutaman sekunnin kuluttua viimeisestä valinnasta numerot lakkaavat vilkkumasta ja uusi kellonaika on asetettu.
    2. LÄHTÖAJAN SÄÄTÖ: Paina lyhyesti jompaakumpaa pistorasian vieressä olevaa painiketta (+ tai -). Kellon näytöllä näkyy valittu lähtöaika. Tarvittaessa muuta lähtöaikaa + ja - -painikkeilla. Muutaman sekunnin kuluttua viimeisestä valinnasta juokseva kellonaika palaa taas näytölle ja uusi lähtöaika on tallennettu.
    3. AUTOMATIIKKA HUOLEHTII AUTOSI LÄMMITYKSEN:

Tiedote (15.11.-18)

Kulkuohjeet henkilökunnalle koskien pysäköintihalleja:

P1, hk

Pysäköintitalo P1:n kellarikerroksessa olevan henkilökuntaparkin ovi on auki ruuhka-aikaan, aamuisin ja iltapäivisin, jolloin kulunvalvontakortteja ei tarvitse leimata. On muistettava käyttää keltaista pysäköintikorttia koelaudalla merkkinä pysäköintioikeudesta.

Pysäköintitalo P1:n kellarikerroksessa olevaan henkilökuntaparkkiin ajettaessa kulunvalvontakortin leimaus tapahtuu menosuunnassa vasemmalla olevaan lukijaan. Riittää, että pysäyttää auton lukijan kohdalla, avaa ikkunan ja osoittaa korttia lukijaan. - Ulosajettaessa ovi avautuu automaattisesti.

P1, ap

Sisäänajo Pysäköintitalo P1, asiakasparkkiin Skidata-korttia käyttäen tapahtuu SISÄÄNAJO-ULOSAJO -periaatteela, mikä tarkoittaa sitä, että henkilön on leimattava kulunvalvontakorttinsa mennen-tullen. Kortin leimaus tapahtuu ennen puomia sijaitsevaan lukijaan. Riittää, että pysäyttää auton lukijan kohdalla, avaa ikkunan ja osoittaa korttia lukijaan. Leimaa myös silloin, kun puomi on ylhäällä. Kortin leimaus tapahtuu noin 5 cm etäisyydellä lukijasta. Korttia ei syötetä lukulaitteeseen.

P2

Pysäköintitalo P2:seen kulku tapahtuu SISÄÄNAJO-ULOSAJO -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että henkilön on leimattava kulunvalvontakorttinsa mennen-tullen. Kortin leimaus tapahtuu ennen puomia sijaitsevaan lukijaan. Riittää, että pysäyttää auton lukijan kohdalla, avaa ikkunan ja osoittaa korttia lukijaan. Leimaa myös silloin, kun puomi on ylhäällä. Kortin leimaus tapahtuu noin 5 cm etäisyydellä lukijasta. Korttia ei syötetä lukulaitteeseen.

Pysäköintisopimuksen tarkoitus ja idea:

Pysäköintisopimus on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Kulunvalvontakortti on tarkoitettu omaan käyttöön eikä sitä ei saa antaa lainaan toiselle henkilölle. Toisen autoilijan auttaminen puomilla voi johtaa oman kulkemisen häiriöön tai katkeamiseen.

 Vinkkejä:

 Lisätietoa pysäköinnistä:

 

 Tiedote (8.10.-18)

  

Tänään (27.9.-18) on pysäköintitalo P1:n asiakasparkissa ollut poikkeuksellisen ruuhkaista.

 

 

****

Otathan huomioon toiset autoilijat ja
pysäköit autosi merkittyjen viivojen väliin niin,
ettei autosi jää muiden autoilijoiden ajolinjalle tai paikalle.


***

Hyvää syksyä kaikille
Tikkamäen Palveluiden asiakkaille!