Tikkamäen Palvelut Oy
Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu

Toimitusjohtaja
Otto Heikkinen
050 571 6573

Toimisto, Talo 7, 3.krs
050 571 6711

Yhteydenotot pysäköinnin häiriötilanteissa:

Neuvonta/vahtimestarit, puh. 013 330 1301

Etusivu Pysäköinti Kahvila Herkkuhetki Yhteydenotto ja palaute
Asiakkaat Henkilökunta Opiskelijat Yritykset Siun Sote Kartta ja kuvat

Henkilökunnan pysäköinti Tikkamäellä

Pohjois-Karjalan keskussairaalassa pysäköinti on maksullista ja sairaala-alue kuuluu pysäköinninvalvonnan piiriin.

Tikkamäen Palvelut Oy vastaa maksullisten pysäköintilupien järjestämisestä pysäköintitaloissa sekä ulkoalueilla. Siun Soten kiinteistöpalvelut vastaan niiden kunnossapidosta.

Pysäköintitalo P2Henkilökunnan pysäköinti lyhyesti

Henkilökunnan työssäkäyntiin liittyvä pysäköinti on maksullista ja edellyttää ennakkoon tehtyä sopimusta ja kulunvalvontakortin hankkimista. Olemme tiukentaneet pysäköinnin kulunvalvontaa ja puutumme toistuviin väärinkäytöksiin.

Henkilökunnan pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti Pysäköintitalo P2:ssa. Opiskelijoille, siviilipalvelusta suorittaville ja tilapäiselle henkilöstölle on varattu pysäköintimahdollisuus Pysäköintitalo P1:een ja ulkopaikoille.

Siun soten organisaatioihin kuuluvat työntekijät voivat lisäksi ostaa satunnaista ja lyhytaikaista pysäköintiä varten kertalippuja ( 6 €/kpl). Lippuja myydään Lounaskahvila Herkkuhetkestä. Varaudu esittämään henkilökuntakortti. Samoja lippuja voi hankkia neuvonnasta vahtimestareilta. Vahtimestarit eivät ota maksuja vastaan, vaan heiltä välitetyt liput laskutetaan 8 €/kpl.


P2 sisäänajo

Henkilökunnan pysäköintivaihtoehdot ja hinnasto  1.5.2019 alkaen

Pysäköintisopimuksen ehdot

Lisätietoja ja ohjeita pysäköintiin

Pysäköintiliput Lounasravintola Herkkuhetkestä

Kertalippu omaan käyttöön  (6 €/kpl) vain henkilökuntakortin esittäville Siun sote-organisaatioon kuuluville työntekijöille. Lipulla voi ajaa vain yhden kerran ulos P1-asiakasparkista. Lippuja voi ostaa 5 kpl kerrallaan ja ne on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Väärinkäytösten ilmettyä eväämme henkilön oikeuden lippujen hankintaan.

Opiskelijaliput, kts. erilliset ohjeet näiltä sivuilta

Pysäköinpaikan varaaminen

Pysäköintipaikkaa ei ole tarvitse varata etukäteen. Hallipaikkoja on tällä hetkellä  hyvin saatavina P2-hallista, P1-hallin asiakasparkkiin niitä ei enää myönnetä, ulkopaikkoja on niukasti ja niitä annetaan erityistapauksissa.

Halutessasi voit varata ja nopeuttaa pysäköintiluvan saamista tulostamalla tästä varauslomakkeen. Pysäköintipaikan varaus 2018 -lomake.pdf. Lähetä täytetty lomake sisäisessä postissa os. Talo 7, 3.krs/ Tikkamäen Palvelut Oy.

Henkilökunnan pysäköintiluvat Tikkamäen Palvelujen toimistosta

Kulkuohjeet henkilökunnalle koskien pysäköintitaloja

P1, hk

Pysäköintitalo P1:n kellarikerroksessa olevan henkilökuntaparkin ovi on auki ruuhka-aikaan, aamuisin ja iltapäivisin, jolloin kulunvalvontakortteja ei tarvitse leimata. On muistettava käyttää keltaista pysäköintikorttia kojelaudalla merkkinä pysäköintioikeudesta.

Pysäköintitalo P1:n kellarikerroksessa olevaan henkilökuntaparkkiin ajettaessa kulunvalvontakortin leimaus tapahtuu menosuunnassa vasemmalla olevaan lukijaan. Riittää, että pysäyttää auton lukijan kohdalla, avaa ikkunan ja osoittaa korttia lukijaan. - Ulosajettaessa ovi avautuu automaattisesti.

P1, ap

Sisäänajo Pysäköintitalo P1, asiakasparkkiin Skidata-korttia käyttäen tapahtuu SISÄÄNAJO-ULOSAJO -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että henkilön on leimattava kulunvalvontakorttinsa mennen-tullen. Kortin leimaus tapahtuu ennen puomia sijaitsevaan lukijaan. Riittää, että pysäyttää auton lukijan kohdalla, avaa ikkunan ja osoittaa korttia lukijaan. Leimaa myös silloin, kun puomi on ylhäällä. Kortin leimaus tapahtuu noin 5 cm etäisyydellä lukijasta. Korttia ei syötetä lukulaitteeseen.

P2

Pysäköintitalo P2:seen kulku tapahtuu SISÄÄNAJO-ULOSAJO -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että henkilön on leimattava kulunvalvontakorttinsa mennen-tullen. Kortin leimaus tapahtuu ennen puomia sijaitsevaan lukijaan. Riittää, että pysäyttää auton lukijan kohdalla, avaa ikkunan ja osoittaa korttia lukijaan. Leimaa myös silloin, kun puomi on ylhäällä. Kortin leimaus tapahtuu noin 5 cm etäisyydellä lukijasta. Korttia ei syötetä lukulaitteeseen.

Ohjeet P2-hallin käyttäjille auton lämmittämisestä 

P2-hallin käyttäjille - EI SISÄTILAN LÄMMITTIMILLE! 

Talvi lähestyy ja autojen moottorit kaipaavat lämmitystä. Jos haluat, että virtaa riittää jokaiseen tolppaan ja kellot tikittävät kuluvaa aikaa, ÄLÄ KÄYTÄ SISÄTILAN LÄMMITINTÄ! Lämmittimet kuormittavat pistorasioita! 

 P2-hallin käyttäjille - auton moottorin lämmitysohje:

    1. KELLON AJAN SÄÄTÖ: Paina numeronäytön yhteydessä olevia vierekkäisiä + ja - -painikkeita samanaikaisesti muutaman sekunnin ajan kunnes numerot alkavat vilkkua. Aseta ko. painikeiden avulla kellon näyttöön ns. virallinen aika. Muutaman sekunnin kuluttua viimeisestä valinnasta numerot lakkaavat vilkkumasta ja uusi kellonaika on asetettu.
    2. LÄHTÖAJAN SÄÄTÖ: Paina lyhyesti jompaakumpaa pistorasian vieressä olevaa painiketta (+ tai -). Kellon näytöllä näkyy valittu lähtöaika. Tarvittaessa muuta lähtöaikaa + ja - -painikkeilla. Muutaman sekunnin kuluttua viimeisestä valinnasta juokseva kellonaika palaa taas näytölle ja uusi lähtöaika on tallennettu.
    3. AUTOMATIIKKA HUOLEHTII AUTOSI LÄMMITYKSEN:

Mikäli tarvitset työssäsi järjestellä pysäköintiasioita, lue erilliset ohjeet Siun soten organisaatioille.