Tikkamäen Palvelut Oy
Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu

Toimitusjohtaja
Otto Heikkinen
050 571 6573

Toimisto, Talo 7, 3.krs
050 571 6711

Yhteydenotot pysäköinnin häiriötilanteissa:

Neuvonta/vahtimestarit, puh. 013 330 1301

Etusivu Pysäköinti Kahvila Herkkuhetki Yhteydenotto ja palaute
Asiakkaat Henkilökunta Opiskelijat Yritykset Siun Sote Kartta ja kuvat

Siun soten yksiköille

Kokousten ja tapahtumien järjestäjille

Siun soten organisaatioon kuuluvilla yksiköillä on mahdollisuus tilata käyttöönsä maksullisia ulosajolippuja, joita voi käyttää kokouksiin, tapahtumiin tai vierailuihin liittyvissä tilanteissa.

 

Ulosajoliput toimivat Pysäköintitalo P1:n asiakasparkissa yhden pysäköinnin ajan ja ovat voimassa puoli vuotta. Lippu syötetään laitteeseen vasta ulosajaessa jolloin puomi nousee. 

Käyttämättömiä, vanhaksi menneitä lippuja emme korvaa uusilla.


Siun soten autojen pysäköinti

Siun soten autojen pysäköinti tapahtuu nimetyillä paikoilla P1-asiakasparkissa ja P2-hallissa. Autojen pysäköintilupien hankinta tapahtuu keskitetysti Logistiikkapalvelujen kautta.

Siun soten yksiköiden pysäköintimaksut 1.1.2022 alkaen


Siun soten autojen pysähtyminen/ huoltoajo

Huoltoajolla tarkoitetaan lyhytaikaista ja tilapäistä pysäköintiä/ pysähtymistä tietyn tavaran tai palvelun toimittamista varten. Kuorman purkaminen tai lastaus on näkyvää ja lyhytkestoista. Huom! Pidempi aikainen auton pysäköiminen on pysäköintiä ja siihen huoltoajokortti ei oikeuta. Varsinaisen työn ajaksi ajoneuvon on pysäköitävä asianmukaiseen paikkaan, mikä on mahdollista maksullisissa parkkihalleissa.

Kaikissa Siun soten autoissa tulee Tikkamäen sairaala-alueella käyttää Logististen Palvelujen antamaa huoltoajolappua, johon on merkitty auton rekisterinumero.

Huom. jos huoltoajossa oleva auto pysäköidään kiekkopaikalle, noudatetaan siinä kiekkopaikan aikasääntöä.

Työntekijän oman auton käyttö työtehtävissä ja pysäköinti

Tikkamäen Palvelut tekee sopimuksen Siun soten organisaation kanssa mahdollisissa oman auton käyttötilanteissa työtehtävien hoidossa, ei työntekijän itsensä kanssa.